Qytetari aktive në shërbim të zhvillimit të gjithëmbarshëm shoqëror.

Trajnimi i radhës për grupin e Auditimit Social në Janjevë

07
Dhjetor

Platforma Civikos me mbështetjen e projektit Decentralisation and Municipal Support - DEMOS që zbatohet nga Helvetas Swiss Intercooperation ka mbajtur trajnimin e radhës për grupin e Auditimit Social në Janjevë. Lexo më shumë

 • 07 Dhjetor 2022

  Trajnimi i radhës për grupin e Auditimit Social në Janjevë

  Platforma Civikos me mbështetjen e projektit Decentralisation and Municipal Support - DEMOS që zbatohet nga Helvetas Swiss Intercooperation ka mbajtur trajnimin e radhës për grupin e Auditimit Social në Janjevë. Lexo më shumë

 • 02 Dhjetor 2022

  Takimi i rregullt i Këshillit për Bashkëpunim të Qeverisë me Shoqërinë Civile

  Takimi u kryesua nga Zv. Sekretari i Përgjithshëm i Zyrës së Kryeministrit, z. Arben Krasniqi dhe Dretorja Ekzekutive e Platforma Civikos, znj. Donika Emini, të cilët ndër të tjera theksuan rolin e akterëve në procesin e zbatimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023. Lexo më shumë

 • 30 Nëntor 2022

  Takim me organizatat e shoqërisë civile të rajonit të Ferizaj ku u prezantuan të gjeturat fillestare të raportit të monitorimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023

  Platforma Civikos ka organizuar takim me organizatat e shoqërisë civile të rajonit të Ferizaj, ku u prezantuan të gjeturat fillestare të raportit të monitorimit të Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023 Lexo më shumë

 • 25 Nëntor 2022

  Grupi i Auditimit Social të Rahovecit për të analizuar zbatimin e projektit

  Këtë vikend po qëndrojmë në Rahovec me grupin e Auditimit Social të Rahovecit për të analizuar zbatimin e projektit “Ndërtimi i Infrastrukturës për Persona me Nevoja të Veçanta” Lexo më shumë

Aktivitetet e Civikos
 • Të kaluara
 • Tani
 • Të ardhshme
 • Të rejat

  • 16 Qershor 2022

   Dëgjimet buxhetore janë një mundësi e mirë për të ndikuar në vendimarrjen lokale.

   më shumë

  • 02 Qershor 2022

   Platforma Civikos ka publikuar raportin "Hartëzimi dhe Sfidat e Organizatave të Shoqërisë Civile në Ofrimin e Shërbimeve Sociale dhe Familjare në Kosovë"

   më shumë

  • 23 Korrik 2020

   Thirrje e hapur për përzgjedhjen e përfaqësuesit të të rinjve në Bordin Drejtues të Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor ZRBR (RYCO)

   më shumë

  Të gjitha
 • Konsultimet publike

  Udhezues për konsultime Të gjitha

Publikimet e fundit

 • KORNIZA LIGJORE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS LIDHUR ME KONTRAKTIMIN E SHËRBIMEVE NGA OJQ-të

  Shkarko
  Shkarko dokumentin
 • Hartëzimi dhe sfidat e Organizatave të Shoqërisë Civile në ofrimin e shërbimeve sociale dhe familjare në Kosovë

  Shkarko
  Shkarko dokumentin

Adresa

Rr. Bedri Pejani 7/A, 10000, Prishtinë

Tel: +383 (0) 38 224 904

info@civikos.net