• Të kaluara
 • Tani
 • Të ardhshme
 • 02 Shkurt 2023

  Hartëzimi i Organizatave të Shoqërisë Civile në Kosovë

  http://www.civikos.net/repository/docs/Mapping_NGOs_Kosovo_-_eng_828639.pdf Lexo më shumë

 • 30 Janar 2023

  Auditimi Social është afër përfundimit në disa komuna

  Rrugëtimi i procesit të Auditimit Social në Komunën e Kamenicës, Komunën e Pejës, Komunën e Rahovecit dhe Komunën e Lipjanit në Kosovë është afër përfundimit. Lexo më shumë

 • 25 Janar 2023

  Java e Privatësisë me një diskutim informues për regjionin e Gjilanit

  ❗️Platforma Civikos, në bashkëpunim me Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), shënuan Javën e Privatësisë me një diskutim informues për regjionin e Gjilanit. Lexo më shumë

 • 23 Janar 2023

  Takim mes partnerëve dhe Komunës së Kamenicës me qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale

  Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy. Lexo më shumë

Hartëzimi i Organizatave të Shoqërisë Civile në Kosovë

http://www.civikos.net/repository/docs/Mapping_NGOs_Kosovo_-_eng_828639.pdf Lexo më shumë

 • 02 Shkurt 2023

  Hartëzimi i Organizatave të Shoqërisë Civile në Kosovë

  http://www.civikos.net/repository/docs/Mapping_NGOs_Kosovo_-_eng_828639.pdf Lexo më shumë

 • 30 Janar 2023

  Auditimi Social është afër përfundimit në disa komuna

  Rrugëtimi i procesit të Auditimit Social në Komunën e Kamenicës, Komunën e Pejës, Komunën e Rahovecit dhe Komunën e Lipjanit në Kosovë është afër përfundimit. Lexo më shumë

 • 25 Janar 2023

  Java e Privatësisë me një diskutim informues për regjionin e Gjilanit

  ❗️Platforma Civikos, në bashkëpunim me Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), shënuan Javën e Privatësisë me një diskutim informues për regjionin e Gjilanit. Lexo më shumë

 • 23 Janar 2023

  Takim mes partnerëve dhe Komunës së Kamenicës me qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale

  Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy. Lexo më shumë

 • 19 Janar 2023

  Çka është dhe çfarë bën Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP)

  Informohu shkurt dhe shpejt me infografikat e mëposhtme Lexo më shumë

 • 16 Janar 2023

  Takim mes partnerëve dhe Komunës së Vushtrisë qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale

  Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy. Lexo më shumë

 • 22 Dhjetor 2022

  Takim me përfaqësues të Komunës së Mitrovicës

  Platforma Civikos ka filluar fazën e dytë të bashkëpunimit me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy. Lexo më shumë

 • 22 Dhjetor 2022

  Publikohet "RAPORTI I MONITORIMIT ZBATIMI I STRATEGJISË QEVERITARE PËR BASHKËPUNIM ME SHOQËRINË CIVILE 2019-2023"

  Këndvështrim i Sekretariatit të Platforma Civikos Lexo më shumë

 • 19 Dhjetor 2022

  Punëtoria e Grupit tematik për rritjen e vullnetarizmit për programet me interes publik

  Platforma Civikos organizoi punëtorinë e radhës të Grupit tematik për rritjen e vullnetarizmit për programet me interes publik. Lexo më shumë