A e dini se Institucioni i Avokatit të Popullit ka përfaqesues ligjor në tërë Kosovën? (Infografikë)

Më poshtë i gjeni adresat dhe kontaktin për secilen zyre që mund t'i drejtoheni, pa pasur nevojë të vini në Prishtinë. << Kthehu mbrapa