Çka është dhe çfarë bën Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP)

Informohu shkurt dhe shpejt me infografikat e mëposhtme http://www.civikos.net/.../1-2023_Infografika_555029.pdf Ky projekt mbështetet nga National Endowment for Democracy. << Kthehu mbrapa