Publikohet Raporti: KONSULTIMI PUBLIK ME ORGANIZATA ANËTARE TË PLATFORMËS CIVIKOS GJATË VITIT 2016

Sot në sallën e KCSF Sekretariati i Platformës CiviKos publikoi raportin e konsultimit publik për vitin 2016, si dhe lansimin e matricës për monitorim të Strategjisë Qeveritare. Matrica e monitorimit për zbatimin e Strategjisë Qeveritare do të jetë mjet i ri për monitorim të Strategjisë, e integruar ne web faqen e CiviKos. Monitorimi paralel që Sekretariati i CiviKos realizon për zbatimin e Strategjisë do të ofrojë një pasqyrë të zbatimit të Strategjisë Qeveritare në mënyrë të vazhdueshme. 
Raportin e plotë mund ta gjeni këtu http://www.civikos.net/repository/docs/Konsultimi_publik_2016._final_233714.pdf

Matrica e monitorimit për zbatimin e Strategjisë qeveritare është mbështetur nga IPKO Foundation dhe mund të qaseni direkt nga web faqja e CiviKos ose duke klikuar këtu http://matrica.civikos.net/

 

 

<< Kthehu mbrapa
 • MATRICA E MONITORIMIT

  Për të vizituar matricën e monitorimit të CiviKos për Strategjinë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile klikoni tek MATRICA

  Matrica
 • Shpalljet

  24 Nëntor 2016

  Orari i konsultimeve të Zyrës së BE-së në Kosovë me shoqërinë civile në lidhje me ciklin e nënkomitetit të MSA-së 2016/2017

  Shkarko dokumentin Shiko të gjitha »
 • Antarësohu