Takim mes partnerëve dhe Komunës së Kamenicës me qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale

Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy. Javën që shkoi, u takuam me parterët tanë nga Network of Peace Movement - NOPM dhe përfaqësueses të Komuna e Kamenicës - Faqja Zyrtare, një nga gjashtë komunat target të projektit, për të diskutuar aktivitet tona që kanë qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale. << Kthehu mbrapa