Takim mes partnerëve dhe Komunës së Vushtrisë qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale

Platforma Civikos po vazhdon bashkëpunimin me komunat në kuadër të projektit të mbështetur nga National Endowment for Democracy. Stafi i Platforma CiviKos ka takuar parterët tanë nga OJQ ACCESS dhe përfaqësuesen e Komunës së Vushtrrisë, një nga gjashtë komunat target të projektit, për të diskutuar aktivitet tona që kanë qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale. << Kthehu mbrapa