Takimi i rregullt i Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri

Në kryesimin e Zëvendës Sekretarit të përgjithshëm të Zyres së Kryeministrit - Z. Arben Krasniqi, Drejtores Exekutive të Platforma Civikos - Znj. Donika Emini, si dhe dhe në bashkëpunim me Zyren për Qeverisje të Mirë - z. Habit Hajredini, u mbajt takimi i rregullt i Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri. Në takim u diskutua për progresin e arritur dhe sfidat që kishim gjatë vitit 2022, si dhe planet për vitin 2023 në zbatimin e Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2019-2023. << Kthehu mbrapa