• Të kaluara
 • Tani
 • Të ardhshme
 • 24 Maj 2023

  Diskutim informues me Agjencinë për Informim dhe Privatësi në regjionin e Prizrenit

  Platforma Civikos, në bashkëpunim me Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), organizuan diskutim informues për regjionin e Prizrenit. Lexo më shumë

 • 22 Maj 2023

  Punëtoria dyditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Mitrovicës

  Platforma Civikos në bashkëpunim me partnerë nga Komuna e Mitrovicës, organizoi punëtorinë dy ditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Mitrovicës. Lexo më shumë

 • 17 Maj 2023

  Takim me përfaqësuesit e Komunës së Fushë Kosovës

  Platforma Civikos takuan përfaqësuesit e Komunës të Fushë Kosovës, një nga gjashtë komunat target të projektit, për të diskutuar aktivitetet tona që kanë qëllim rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrje lokale. Lexo më shumë

 • 15 Maj 2023

  Punëtoria dyditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Klinës

  Platforma Civikos në bashkëpunim me organizatën partnere nga Komuna e Klinës, OJQ / NGO Zana, organizoi punëtorinë dyditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Klinës. Lexo më shumë

Diskutim informues me Agjencinë për Informim dhe Privatësi në regjionin e Prizrenit

Platforma Civikos, në bashkëpunim me Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), organizuan diskutim informues për regjionin e Prizrenit. Lexo më shumë

 • 13 Mars 2023

  Seria e punëtorive dy ditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Vushtrrisë

  Platforma Civikos në bashkëpunim me organizatën partnere nga Komuna E Vushtrrisë, OJQ ACCESS, filloi serinë e punëtorive dy ditore të këtij viti me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Vushtrrisë. Lexo më shumë

 • 02 Mars 2023

  Takimi i rregullt i Këshillit për Bashkëpunim Shoqëri Civile-Qeveri

  Në kryesimin e Zëvendës Sekretarit të përgjithshëm të Zyres së Kryeministrit - Z. Arben Krasniqi, Drejtores Exekutive të Platforma Civikos - Znj. Donika Emini, si dhe dhe në bashkëpunim me Zyren për Qeverisje të Mirë - z. Habit Hajredini, u mbajt takimi i rregullt i Këshillit për... Lexo më shumë

 • 01 Mars 2023

  OSCE Mission in Kosovo dorëzoj Kosovo Funding Portal tek Platforma Civikos

  OSCE Mission in Kosovo dorëzoj Kosovo Funding Portal në Platforma Civikos, një partner i besueshëm i cili do të vazhdojë të përmirësojë qëndrueshmërinë afatgjatë të platformës dhe të maksimizojë potencialin e tij të plotë. Lexo më shumë

 • 28 Shkurt 2023

  Punëtoria e Grupit tematik për zhvillimin e praktikave dhe procedurave për kontraktimin e OShC-ve në ofrimin e shërbimeve publike

  Platforma Civikos organizoj punëtorinë e radhës të Grupit tematik për zhvillimin e praktikave dhe procedurave për kontraktimin e OShC-ve në ofrimin e shërbimeve publike. Lexo më shumë

 • 24 Shkurt 2023

  Seria e punëtorive dy ditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Kamenicës

  Platforma Civikos në bashkëpunim me organizatën partnere nga Komuna e Kamenicës, Network of Peace Movement - NOPM, filloi serinë e punëtorive dy ditore të këtij viti me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Kamenicës. Lexo më shumë

 • 24 Shkurt 2023

  Seria e punëtorive dy ditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Kamenicës

  Platforma Civikos në bashkëpunim me organizatën partnere nga Komuna e Kamenicës, Network of Peace Movement - NOPM, filloi serinë e punëtorive dy ditore të këtij viti me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Kamenicës. Lexo më shumë

 • 24 Shkurt 2023

  Seria e punëtorive dy ditore me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Kamenicës

  Platforma Civikos në bashkëpunim me organizatën partnere nga Komuna e Kamenicës, Network of Peace Movement - NOPM, filloi serinë e punëtorive dy ditore të këtij viti me përfaqësues të Këshillave Lokale dhe organizatave të shoqërisë civile nga Komuna e Kamenicës. Lexo më shumë

 • 23 Shkurt 2023

  Takimi me organizatat partnere nga komunat e Lipjanit, Vitisë, Shtimes dhe Dragashit.

  Qëllimi i takimit ishte diskutimi i punëtorive të organizuara vitin e kaluar me Këshillat Lokal, pakoja e materialeve, sfidat gjatë facilitimit dhe monitorimit të dëgjimeve buxhetore, si dhe sugjerimet për bashkëpunim më të mirë në mes të shoqërisë civile lokale dhe Këshillave... Lexo më shumë

 • 22 Shkurt 2023

  Punëtoria e grupit tematik për rritjen e vullnetarizmit për programet me interes publik

  Platforma Civikos organizoi punëtorinë e radhës të Grupit tematik për rritjen e vullnetarizmit për programet me interes publik. Lexo më shumë