Deklarata për shtyp

 • 21 Nëntor 2016

  Shoqëria Civile adresoi çështjet me interes për sektorin tek Kryeministri Mustafa

  Sot me datë 21.11.2016 Platforma CiviKos organizoi konferencën rreth bashkëpunimit të shoqërisë civile dhe Qeverisë. Në konferencë morën... Lexo më shumë

 • 17 Shtator 2015

  Diskutim për transparencën dhe llogaridhënien e fondeve publike për shoqërinë civile

  Përfaqësues të shoqërisë civile në Kosovë kanë shprehur shqetësim lidhur me mënyrën e dhënies së fondeve publike nga buxheti i Kosovës.... Lexo më shumë

 • 04 Prill 2014

  Kuvendi Vjetor i Platformës CiviKos

  Pas një angazhimi në fuqizimin e vazhdueshëm të Platformës CiviKos, si urë ndërlidhëse në mes të sektorit të shoqërisë civile dhe... Lexo më shumë