• 20 Maj 2019

  Abetar Gojani - IPKO Foundation

  Lexo më shumë

 • 21 Maj 2019

  Alturim Dermaku - GYEK

  Lexo më shumë

 • 21 Maj 2019

  Avdyl Gashi - Qendra e Rinise Drenas (QRD)

  Lexo më shumë

 • 21 Maj 2019

  Besmir Kokollari - Instituti Cilësor për Hulumtime Analiza dhe Trajnime (iCHAT)

  Lexo më shumë

 • 23 Maj 2019

  Dajana Berisha - Forumi i Iniciativës Qytetar (FIQ)

  Lexo më shumë

 • 23 Maj 2019

  Dardan Qadraku - Partners in Action (PACT)

  Lexo më shumë

 • 23 Maj 2019

  Donjeta Morina - Instituti Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave (KIPRED)

  Lexo më shumë

 • 23 Maj 2019

  Dren Puka - Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF)

  Lexo më shumë

 • 23 Maj 2019

  Edona Ahmetaj - Community Development Fund (CDF)

  Lexo më shumë