Projektet

 • 05 Mars 2015

  Duke punuar se bashku - faza I

  Platforma CiviKos po implementon projektin "Duke punuar së bashku. Drejt një marrëdhënie pune produktive mes shoqërisë civile dhe autoriteteve... Lexo më shumë

 • 13 Nëntor 2014

  Duke punuar së bashku - faza II

  Drejt një marrëdhënie pune produktive mes shoqërisë civile dhe autoriteteve në Kosovë – Faza e dytë
  Kohëzgjatja: Nëntor 2014 – nëntor... Lexo më shumë

  • MATRICA E MONITORIMIT

   Për të vizituar matricën e monitorimit të CiviKos për Strategjinë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile klikoni tek MATRICA

   Matrica
  • Shpalljet

   24 Nëntor 2016

   Orari i konsultimeve të Zyrës së BE-së në Kosovë me shoqërinë civile në lidhje me ciklin e nënkomitetit të MSA-së 2016/2017

   Shkarko dokumentin Shiko të gjitha »
  • Antarësohu